Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar.

Blunda och tänk dig att vi, du och jag, promenerar i denna alé av lövlösa lönnträd. Vi ser upp på den grentäckta himlen. Luften är sval men inte för kall. Vi ser två rådjur, en mor med sin unge, stå och beta på en äng längre bort. Ingenting stör oss där vi går. Vad skulle du fråga mig? Vad undrar du?
Skriv nedan, anonymt eller ej, så svarar jag dig. Kram.

Kommentarer
Postat av: Frida

Sv: Visst är det häftigt! Tycker verkligen att du borde testa :)Kul att bilderna ovan ser ut att höra ihop. Skulle jag vara ensam med dig och fråga vad som helst skulle tusen frågor garanterat dyka upp. Jag är väldigt frågvis av mig men att sitta här och stirra på en dator gör att inte så många frågor dyker upp. Skriver några nu och så återkommer jag om fler dyker upp :)- Min dröm har alltid varit att ha ett eget piano och kunna spela flytande. Vad har du för dröm att en dag få äga, uppleva, göra eller kunna?

- Vad ska du göra efter studenten?

- Vad fick dig att börja blogga?

- Genom att läsa din blogg lär man känna en helt underbar person men hur skulle du själv beskriva dig med några få ord?

- Vilka är de finaste namnen du vet? (lite konstig fråga men ändå) :)

- Finns det något klädesplagg, hatt, väska osv. som du önskar att du haft i din garderob?Åh vad jag hade kunnat ställa tusen frågor till men nu ska jag hejda mig lite :) Kram <3

2012-01-08 @ 18:29:13
URL: http://www.septemberbacken.se/
Postat av: Hannah

Vart försvann alla åren tillsammans med vår klass? hihisv: Tusen tack fina du! <3

2012-01-09 @ 13:34:56
URL: http://rosaacykel.blogg.se/
Postat av: frida

sv. nej vad gulligt och härligt. älskar drömmar jätte mycket. det är ungefär det ända jag gör, dagdrömmer och drömmer osv.PUSSAR

2012-01-09 @ 14:01:12
URL: http://marshimlen.blogg.se/
Postat av: sara

Vad tror du just gjorde att du är den du är idag?Ibland har man ej ett svar & en annan gång har man det på just den frågan.kram.

2012-01-09 @ 21:27:08
URL: http://imaginationisthekey.bloggplatsen.se
Postat av: Amanda Jonsson

Jag känner mig rätt tom på ord så lär inte komma med särskilt djupa frågor men det är väl bättre än ingenting alls.Vad vill du göra efter gymnasiet?

Är du musikalisk, spelar du något instrument?

Har du haft olika stilar innan du hittat den du har nu eller är du liksom fortfarande på jakt efter "den rätta"? Har du liksom varit emo eller fjortis eller någonting helt annat eller bara ingenting. Liksom.

2012-01-11 @ 23:05:30
URL: http://ajonssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0