Hej igen / Instagram-bilder

Jag har varken bloggat eller läst bloggar på hela sommaren. Igår loggade jag in på Bloglovin och läste igenom cirka 700 inlägg. Jag insåg då (förutom att jag saknar bloggvärlden någon enormt) att jag inprincip bara följer bloggare som är duktiga fotografer. Och detta fick mig att sakna min kamera något oerhört. Jag kan inte minnas då jag använde den senast. I april kanske? Jag saknar att få experimentera med bländare, slutartid och vitbalans. Att finna fina motiv och sedan sitta och redigera bilderna. Åh. Jag måste hämta den snart (hemma hos pappa).
 
Som sagt har jag inga bilder, men jag har dokumenterat min sommar lite grann med min iPhone, så ni kan få se lite sen. Men först tänkte jag visar er det senaste från Instagram.
 
Jag hoppas er sommar har varit kanon!
 
Ganska precis efter studenten åkte jag ned till Stockholm för släktträff. Där fick jag lite studentpresenter i efterskott, som den här finfina ljusstaken!
Jag passade på att njuta av värme och ledighet. Om kvällarna andades jag in fuktig Stockholmsluft och lyssnade till gräshopporna som sjöng i höggräset.

Åt en hel del gottigt!
Fick finaste blusen av Fanny(för att hon "tänkte på mig" när hon såg den. FINA TJEJ!) och en dag var vi påväg att äta frasvåfflor med bäst-före-datum från 2001. Vi skippade det då pulvret luktade damm.
Sen kom jag hem till en sjuk Tindra och en ledsen Louie (för att jag duschade honom).
Jag hittade alldeles mogna och mumsiga vildhallon. Och hittade min allra första mobiltelefon i samband med garagerensning.
Adressändrade mig till Boden, blev rent teoretiskt sett sambo och utforskade gatorna tillsammans med Louie.
Livet var alldeles upp och ned men samtidigt bättre än någonsin. Och Louie fann sin bäste vän, Highland-kalven, på mässan i Boden.
Jag införskaffade lite röda ben och lagade paj för två.
Sedan dess har jag sökt jobb om dagarna och promenerat och joggat en massa med Louie på kvällarna.
Idag åt jag en dö-god frukost, sminkade mig ordentligt för första gången på hela sommaren och åkte till Luleå. Där träffade jag på finaste Amanda, och tänk, jag blir lika förundrad varje gång.. Hon är så otroligt söt!
 
Imorgon kanske det kommer ett till "sommarbilder-inlägg", men då vanliga bilder från iPhonen. Puss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0