Kamerahjälp

Nu behöver jag eran hjälp. Det är så att jag ska köpa mig en ny kamera. Just nu använder jag mig utav Canon 400d med original objektivet. Jag känner mig nöjd och trivs med denna men nu när jag måste köpa mig en egen(har endast lånat denna) så vill jag gärna testa på en annan modell eller annat märke. Jag är inte alls duktig på vilken kamera som är bra så kom gärna med tips! Canon eller Nikon, vad vet jag.  Snälla hjälp mig nu!

 

 

Kram!


Kommentarer
Postat av: Frida

Jag är också väldigt dålig på vilken kameramodell som är bäst. Jag fick min Canon 60D av min pappa (som är fotograf) i julklapp och den är jag verkligen mer än nöjd med. Mer kan jag tyvärr inte säga då jag är väldigt dålig på kameramodeller. Kan ju alltid fråga honom om lite tips :)

2011-08-07 @ 21:03:40
URL: http://www.septemberbacken.se/
Postat av: Fanny

Vill du ha en riktigt grym som är tipsad "på marknaden" så ska du läsa den här: http://www.bast-i-test.se/tester_pa_basta/digitalkamera.html



Egentligen spelar nog märke ingen roll. Gillar du din nuvarande canon med inställningar och "menyn" så ska du nog ha kvar den. Men om du har chansen att testa en Nikon att jämföra den med så gör det! Jag är supernöjd med min Canon 450d som några stycken "proffsfotografer" jag känner till använder sig av. Det är ju jobbet efter i datorn som nog är det som gör jätteskillnad tror jag. Och det du kan göra om du köper en lite sämre och billigare är att köpa till ett grymt objektiv!



Sen ska du nog till slut ändå lyssna mest på dig själv vad just DU vill ha. Jag kan ju inte sitta och predika att den där kameran jag länkade är SÅ GRYM för man kan filma med den i HD, och i sen i slutändan vill du ändå inte kunna göra det. Så aah, samla massor med fakta och jämför med både priser och märken och allt det DU värdesätter.



Lycka till gumman, och hoppas du kunde förstå min roman jag skrev haha!

2011-08-08 @ 15:39:44
URL: http://fuckingfanny.devote.se/
Postat av: hihihi

Och du.. Jag menade inte att du ska ha kvar just den där kameran utan märket Canon om du gillar hur den är "uppbyggd" med alla knappar ;)

2011-08-08 @ 15:48:32
URL: http://fuckingfanny.devote.se/
Postat av: julia

canon 1000D har jag!:) den är super

2011-08-08 @ 20:08:37
URL: http://borntoplaythemusic.devote.se
Postat av: Gabbanacat

Jag skulle nog tagit canon före nikon. Beror ju på vad du vill få ut av din kamera. Följa varran på bloglovin? :)

2011-08-08 @ 20:10:34
URL: http://nattstad.se/gabbanacat
Postat av: Achilles

Hej Jag är stolt ägare av Canon 550D, Svinbra kamera, filmar hd, kan ha Extern mic och tar asgrymma bilder. Har ganska simpelt zoom objektiv 18-135, nästan alla bilder på sidan är tagna av just den kameran, ofc förminskade men riktigt bra bilder tar den =)

2011-08-08 @ 20:13:07
URL: http://achillesblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0