Tack för hjälpen!


Hjälpsam granne får, som tack, en burk hemmagjord lingonsylt av årets bär. Godaste sylten, gladaste grannen!

Kommentarer
Postat av: Amanda Jonsson

hej!!!! gaah, jag skäms så otroligt mycket! om det nu är du alltså vilket jag verkligen tror att det är som var på dagoberts idag vid femtiden och jag var där och åh. kollade på dig för jag kände igen dig men jag hade inga linser så jag satt verkligen och stirrade(förlåt) tills jag insåg att det verkligen var du och då var jag så fånig så jag tittade bort. ångrar så att jag inte sa någonting!! men det kändes så konstigt att se en person vars blogg jag läser och tycker har fina kläder och allt. på riktigt liksom. sen så var jag inte helt säker på om det var du heller men det är jag nu när jag ser bilderna på dig i din blogg. tror jag i allafall. sjukt pinsamt om det nu inte är rätt person jag skriver till. men inte lika pinsamt som att jag satt och tittade ner i bordet som en idiot. vafan! skäms, amanda, skäms. och nu får du värsta superlånga kommentaren också men i allafall.

2011-09-30 @ 17:54:20
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: Amanda Jonsson

och sen nu när jag tänker efter så tror jag att jag sett dig två gånger förut utöver detta. du skrev liksom en kommentar på min blogg om Lars Winnerbäck och då börjar jag tänka: är det dig jag stått bredvid två lars winnerbäck-konserter? den i coop arena och den på pdol?? jag var liten och lite fjortis då så du känner väl antagligen inte igen mig men världen känns så himla liten just nu. och så hade du nog längre hår då. gah vilken stalker jag låter som men jag måste bara säga detta!

2011-09-30 @ 17:56:47
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: mirjam

Förut använde jag photoshop, men det var det krångligaste så nej, även om photoshop är bra till mycket så verkligen inte till gifs.Om du laddar ner programmet photoscape (gratis) så finns det ett program till det som heter Angif eller nått sånt. Och där är det verkligen superenkelt att göra gifs, så använd det!Kram!

2011-10-01 @ 13:37:27
URL: http://miiiirres.blogg.se/
Postat av: B

Du är fin du Miriam! <3

2011-10-01 @ 16:07:28
URL: http://beatricc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0