Gör min dag. Ett Hej räcker.

Jag vill mest skriva hela tiden. Det känns som att jag har massa att skriva ner men när jag väl har penna och papper så tar det stopp. Så många känslor och ord, men dem vill inte lämna sitt hem, i mitt huvud. Nej, de stannar där.

Kan inte ni snälla skriva en liten rad. En rad om vad som helst. Något fint som hänt, vad ni gör just nu, er favorit mat/färg/djur. Ja, vad som helst. Kanske något som gör er arg. Eller så skriver ni bara ett Hej. Lämna er bloggaddress så blir nästa blogginlägg ett inlägg fullt med era länkar.

Kramar.


Kommentarer
Postat av: sofia

För flera år sedan läste jag ett "klotter" på en husvägg. Bara en liten liten rad, skriven med bläckpenna.Jag blev så glad när jag läste orden och tänker på dem ibland än idag.

Det stod:

Världen är vackrare med dej.

2011-09-10 @ 21:19:23
URL: http://svansbarn.blogspot.com
Postat av: bella

Åh, vackert!

2011-09-10 @ 23:37:40
URL: http://disabella.devote.se
Postat av: Lina

Hej! Jag har tittat film hela dagen och nu är jag jättetrött! Ska alldeles snart sova. Sov sött du, Miriam! Natti.

2011-09-11 @ 00:49:09
URL: http://wannabegreyelf.blogg.se/
Postat av: Amanda Jonsson

Idag har jag köpt världens finaste kappa på H&M för femhundra kronor och jag är glad som ett barn på julafton.

2011-09-11 @ 13:55:34
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: Amanda Jonsson

Svar: Åh, okej. Tack för tipset, ska skriva upp det på min lilla lista så att jag kan läsa den också!! När jag läst ut harry potter-böckerna igen, vill säga.

2011-09-11 @ 16:16:01
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: Fanny

Idag har jag varit på Sebbes kusins barns dop :) Jättesöt liten Wendela som döptes. Innan det hade vi bara ätit lite frukost så på mottagningen åt jag: Mototskaka som var ganska stor, Sockerkaka, 4 småkakor med russin i (ögonkakor??), två bitar tårta och en bulle. MUUUUMS! Kan tillägga att jag ska ut och jogga idag. Och att jag inte är speciellt sugen på kakor/bullar/tårtor längre... Hahah

2011-09-11 @ 17:38:13
URL: http://fuckingfanny.devote.se/
Postat av: Frida

Okej, eftersom att du ber om det.hej ja heter frida o ja tkr om hästar fast nt så stora hästar ba små hästar för dom e nt så farliga som stora hästar. ja tkr om killar, min kanin, min hund o ja vill ha en häst när ja blir stor. ja hatar elaka mäniskor. ja har blont hår o långt hår. min favvorit färj är grön man kan tro att min favvorit färj e brun för ja gillar bruna hästar men så e de nt men ja gillar att lesa din blogg den e jätebra tack.

2011-09-11 @ 20:41:32
URL: http://accordingtofrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0